Change language: English
UITdeelnemer 2024
De UIT is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren aan een van de deelnemende onderwijsinstellingen: Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Universiteit voor Humanistiek, TU Kampen, Grafisch Lyceum Utrecht, MBO Utrecht, Nimento Utrecht en ROC Midden Nederland.

De UIT is de allerbeste manier om je studententijd te beginnen! Tijdens deze algemene stadsintroductie krijg je de kans om samen met 4.000 andere eerstejaarsstudenten kennis te maken met je medestudenten, de onderwijsinstellingen, de studentenorganisaties en natuurlijk de stad Utrecht zelf.


Deelnemer inschrijving

Als UITdeelnemer heb je toegang tot alle evenementen, activiteiten en feesten die de UIT organiseert en krijg je een UITtas, elke dag lunch en één keer avondeten.

   
Prijs: € 87,00
   

Heb je afwijkende wensen voor het eten? Ja, namelijk:

Het eten dat via de UIT wordt geregeld is vegetarisch.

Selecteer:
Optie:

Ik heb een functiebeperking en wil graag deelnemen aan de UIT. Denk hierbij aan visuele, auditieve, motorische en psychische beperkingen of chronische ziektes.

De UIT neemt contact op als deze vraag met 'JA' wordt beantwoord om te kijken naar een passende oplossing.

Selecteer:

In welk type groepje wil je?

Lees de veel gestelde vragen hier voor meer informatie over de verschillende groepjes.

Optie:

Wat hoop je tijdens de UIT vooral te zien?

Cultuur & informatie
Geef een hoge score aan bij cultuur & informatie als je kennis wilt maken met de culturele hoogtepunten van Utrecht of vooral op zoek bent naar informatie voor je begint aan het studentenleven. 

Het verenigingsleven & feesten 
Geef een hoge score aan het verenigingsleven & feesten als je vooral kennis wilt maken met de verenigingen in Utrecht en de feesten.

Cultuur VS feesten
Geef aan of jouw voorkeur naar cultuur of feesten gaat.


Cultuur & informatie

Laag
Hoog

Verenigingsleven & feesten

Laag
Hoog

Cultuur VS feesten

Cultuur
Feesten

    
Toelichting
Je gaat je nu inschrijven als deelnemer voor de UIT. We vragen je om enkele gegevens in te vullen die we voor deze aanmelding nodig hebben in onderstaande volgorde: 
  1. Je gegevens 
  2. Extra vragen 
  3. Overzicht 
  4. Betaling via iDeal
  5. Bevestiging 
Doorloop alle stappen!

Let op: Sommige introducties van studies vinden overlappend plaats met de UIT, controleer dit voordat je je inschrijft voor de UIT. 

Wanneer je dit formulier hebt ingevuld en verstuurd, word je automatisch doorgelinkt naar een betaalpagina. Nadat je het inschrijfgeld van €87,- hebt betaald, krijg je het entreebewijs via de mail opgestuurd en ben je succesvol ingeschreven voor de UIT 2024! Indien jouw betaling niet binnen een uur ontvangen is, zal jouw inschrijving worden verwijderd. 

Daarnaast is het niet mogelijk om je aanmelding te annuleren of geld terug te vorderen nadat de aanmelding is voltooid, zie het retourbeleid voor meer informatie. 

Heb je vragen over jouw inschrijving of de UIT? Klik hier voor FAQ of neem contact met ons op via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl.