Change language: English
UIT deelnemer 2020

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor de Utrechtse Introductie Tijd 2020!

De UIT is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren aan een van de deelnemende onderwijsinstellingen: Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, HKU, Universiteit voor Humanistiek, Marnix Academie, Thim van der Laan en Hogeschool Tio. Dit jaar vindt de UIT plaats van maandag 10 tot en met woensdag 12 augustus 2020. Ondanks de huidige omstandigheden is ook dit jaar de UIT de allerbeste manier om je studententijd te beginnen!

Deelname aan de UIT2020 is dit jaar gratis! Doordat we in dit bijzondere jaar eenmalig een extra bijdrage van de onderwijsinstellingen hebben ontvangen, zijn er voor jou als deelnemer dit jaar helemaal geen kosten aan verbonden.Deelnemer inschrijving

Deze deelnemer inschrijving geeft je toegang tot het interactieve digitale platform, speciaal gebouwd voor jou als aankomend student. Op dit platform kan je onder andere de stad Utrecht ontdekken, alle verenigingen leren kennen én alle informatie vinden die je nodig hebt voor een succesvolle start van je studententijd. Hiernaast is de organisatie nog druk aan het kijken naar de mogelijkheden rondom kleinschalige fysieke activiteiten. Indien deze plaatsvinden, volgt hier later meer informatie over.

Groepsindeling

De volgende vragen zijn gericht op de groepsindeling. Het doel is om elke deelnemer in een passende groep in te delen. Op deze manier kan je (online) mede-studenten leren kennen waarmee je eventueel (later) ook fysiek kan afspreken. Een deel van deze groepen zal begeleid worden door mentoren. Wij zullen wat betreft de volgende drie vragen ons uiterste best doen om rekening te houden met iedereens voorkeuren, maar dit kunnen wij niet garanderen.

Mijn voorkeur gaat uit naar het volgende groepje

Standaard
Dit is de meest gekozen optie! Je wordt willekeurig geplaatst met andere deelnemers van verschillende opleidingen.

Masterstudenten
Als ouderejaarsstudent is dit de beste optie voor jou!

Internationale studenten
Je komt in een groepje waar de voertaal Engels is!


Optie:

Ik ben fysiek aanwezig tijdens UIT2020

De basis van de UIT2020 zal plaatsvinden op een digitaal interactief platform. Het is dus niet noodzakelijk om tijdens de UIT2020 fysiek aanwezig te zijn, je kan vanuit huis de gehele digitale UIT2020 beleven! Hiernaast is de organisatie druk aan het kijken naar de mogelijkheden rondom eventuele aanvullende kleinschalige fysieke activiteiten. Indien deze plaatsvinden, volgt hier later meer informatie over.

Ik heb de mogelijkheid om tussen 10 en 12 augustus fysiek in Utrecht aanwezig te zijn én zou interesse hebben in het deelnemen aan kleinschalige activiteiten.
Selecteer:

Ik heb interesse in begeleiding door een mentor

Dit jaar is de UIT beschikbaar voor alle eerstejaarsstudenten van de deelnemende onderwijsinstellingen. Dit betekent dat er mogelijk tot wel 4x meer deelnemers zullen zijn dan in eerdere jaren. Om deze reden kan niet elk groepje deelnemers begeleid worden door een mentor duo. Mentoren zullen worden toegewezen op basis van het moment van inschrijving en de door jou aangegeven voorkeuren. In de laatste week voor de UIT2020 zal je meer informatie ontvangen over je groepje en de eventuele begeleiding van een mentor.
Selecteer:

Zorgeloos fietsen tijdens je studententijd?

Voor een vast bedrag per maand heb jij een altijd werkende fiets in Utrecht.
Door ‘ja’ te selecteren geef jij toestemming aan de UIT om je naam en e-mailadres te delen met Swapfiets zodat zij contact op kunnen nemen voor verdere details.
Selecteer:

    
Toelichting

Je gaat je nu inschrijven als deelnemer voor de UIT. We vragen je om enkele gegevens in te vullen die we voor deze aanmelding nodig hebben in onderstaande volgorde:

  1. Je gegevens
  2. Extra vragen
  3. Overzicht
  4. Bevestiging

Doorloop alle stappen!


Heb je vragen over jouw inschrijving of de UIT? Klik hier voor FAQ of neem contact met ons op via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl of (+31) - (0)30 253 2506.


© 2020 Universiteit Utrecht - UIT | Powered by 3WA