Change language: English
UIT deelnemer 2019

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor de Utrechtse Introductie Tijd 2019!

De UIT is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren aan een van de deelnemende onderwijsinstellingen: Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, HKU, Universiteit voor Humanistiek, Marnix Academie, Thim van der Laan en Hogeschool Tio. Dit jaar vindt de UIT plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus 2019. De UIT is de allerbeste manier om je studententijd te beginnen!

Deelnemer inschrijving
De deelnemer inschrijving geeft je toegang tot alle evenementen van de UIT, een UIT tas, elke dag lunch, twee keer avondeten en je hebt toegang tot alle activiteiten en feesten die georganiseerd worden rondom de UIT.
   
Prijs: € 76,50
   

Ik eet vegetarisch
Door een week geen vlees te eten, bespaar je 130 liter water en 13.3 kg CO2! (Bron)
Selecteer:

Ik wil op maandag en dinsdag avondeten met m’n groepje
Voor 2x6 euro extra krijgen jullie als groepje op maandag en dinsdag een avondmaaltijd bij een restaurant of studentenorganisatie. Dit is zeker aan te raden, zodat je samen met je groepje twee keer gezellig uit eten kunt voor een klein prijsje!
   
Prijs: € 12,00
   
Selecteer:

Ik heb een allergie
Selecteer:
Optie:

Vooropleiding
Optie:

Ik wil in dit groepje
Lees de veel gestelde vragen hier voor meer informatie over de verschillende groepjes.
Optie:

Wat hoop je tijdens de UIT vooral te zien?

Van alles wat
Kies deze optie als je alles wilt zien dat Utrecht te bieden heeft: cultuur, feesten, muziek, verenigingen, sport en nog veel meer.


Cultuur & informatief
Kies deze optie als je kennis wilt maken met de culturele hoogtepunten van de UIT of vooral op zoek bent naar informatie voor je begint aan het studentenleven.


Het verenigingsleven & feesten
Kies deze optie als je vooral kennis wilt maken met de verenigingen en de avondfeesten.


Optie:

Ik lever een bijdrage aan het goede doel
Wil jij een bijdrage leveren aan het goede doel door 1 euro extra over te maken bij je deelnemersbijdrage?
De UIT steunt dit jaar het goede doel stichting Move. Move koppelt kinderen uit minder bedeelde wijken aan studenten. Ze brainstormen over de vraag: hoe kunnen wij zelf de buurt verbeteren? Samen nemen zij de verantwoordelijkheid over het bedenken en uitvoeren van een maatschappelijk project. De samenwerking tussen studenten en kinderen zorgt bovendien voor een verbinding tussen twee leefwerelden die elkaar anders niet vanzelfsprekend ontmoeten. Met jouw bijdrage ondersteun je een project in de wijk Overvecht. In dit project gaan ze aan de slag vanuit het thema beweging & gezondheid om zo te kijken hoe ze hun wijk gezonder kunnen maken! Help je mee? Dan kunnen nog meer kinderen ontdekken welke impact ze hebben op de wereld om hun heen.
   
Prijs: € 1,00
   
Selecteer:

Informatie over een fiets tijdens de UIT
Zeker zijn van een fiets tijdens jouw studententijd in Utrecht? Neem een Swapfiets!
Start je studiejaar zorgeloos met een Swapfiets en betaal de eerste 3 maanden maar €11,50 per maand. Minimale abonnementsduur is 3 maanden. Kijk voor meer informatie, en meld je aan op swapfiets.nl/introductieweek.

Ik ga akkoord met en ben me bewust van het huishoudelijk reglement, het alcoholbeleid en het privacy statement
Klik hier voor het huishoudelijk reglement.
Klik hier voor het alcoholbeleid.
Klik hier voor het privacy statement.
Optie:

    
Toelichting

Je gaat je nu inschrijven als deelnemer voor de UIT. We vragen je om enkele gegevens in te vullen die we voor deze aanmelding nodig hebben in onderstaande volgorde:

  1. Je gegevens
  2. Extra vragen
  3. Overzicht
  4. Betaling via iDeal
  5. Bevestiging

Doorloop alle stappen!


Let op: Sommige introducties van studies vinden overlappend plaats met de UIT, controleer dit voordat je je inschrijft voor de UIT.

Wanneer je dit formulier hebt ingevuld en verstuurd, word je automatisch doorgelinkt naar een betaalpagina. Nadat je het inschrijfgeld van €76,50 hebt betaald, krijg je het entreebewijs via de mail opgestuurd en ben je succesvol ingeschreven voor de UIT 2019! Indien jouw betaling niet binnen een uur ontvangen is, zal jouw inschrijving worden verwijderd. Let op: Bij aanmelding is het alleen mogelijk om te betalen via iDEAL. Kun je niet betalen via iDEAL? Neem dan contact op met deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl.

Daarnaast is het niet mogelijk om je aanmelding te annuleren of geld terug te vorderen nadat de aanmelding is voltooid, tenzij je je eindexamen niet gehaald hebt, of bent uitgeloot voor je studie. Voor meer informatie: zie ons huishoudelijk reglement.

Heb je vragen over jouw inschrijving of de UIT? Klik hier voor FAQ of neem contact met ons op via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl of (+31) - (0)30 253 2506.


© 2019 Universiteit Utrecht - UIT | Powered by 3WA