UIT deelnemer 2023
Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor de Utrechtse Introductie Tijd 2023! De UIT is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren aan een van de deelnemende onderwijsinstellingen: Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, HKU, Universiteit voor Humanistiek, Grafisch lyceum Utrecht, MBO Utrecht, Nimento Utrecht, ROC Midden Nederland en de Marnix Academie. Dit jaar vindt de UIT plaats van maandag 14 tot en met donderdag 17 augustus 2023. De UIT is de allerbeste manier om je studententijd te beginnen!
Deelnemer inschrijving

De deelnemer inschrijving geeft je toegang tot alle evenementen van de UIT, een UIT tas, elke dag lunch, drie keer avondeten en je hebt toegang tot alle activiteiten en feesten die georganiseerd worden rondom de UIT.

   
Prijs: € 77,00
   

Ik heb dieetwensen tijdens de UIT

Selecteer:
Optie:

Ik heb een functiebeperking en wil graag deelnemen aan de UIT. Denk hierbij aan visuele, auditieve, motorische en psychische beperkingen of chronische ziektes.

De UIT neemt contact op als deze vraag met 'JA' wordt beantwoord om te kijken naar een passende oplossing

Selecteer:

Ik wil in dit type groepje

Lees de veel gestelde vragen hier voor meer informatie over de verschillende groepjes.
Optie:

Wat hoop je tijdens de UIT vooral te zien?

Cultuur & informatie

Geef een hoge score aan bij cultuur & informatie als je kennis wilt maken met de culturele hoogtepunten van Utrecht of vooral op zoek bent naar informatie voor je begint aan het studentenleven.


Het verenigingsleven & feesten
Geef een hoge score aan het verenigingsleven & feesten als je vooral kennis wilt maken met de verenigingen in Utrecht en de feesten.Verenigingsleven & feesten

Laag
Hoog

Cultuur & Informatie

Laag
Hoog

Cultuur VS Feest

Cultuur
Feest

Informatie over een fiets tijdens de UIT!

Je studententijd begint bij een goede fiets. Wij van 030 fietsen weten dat als geen ander! Daarom hebben wij speciaal voor de studenten die mee doen met de UITweek een kortingsactie. Via onze website verzeker jij je nu alvast van een fiets voor een speciale UITweek prijs!

    
Toelichting

Je gaat je nu inschrijven als deelnemer voor de UIT. We vragen je om enkele gegevens in te vullen die we voor deze aanmelding nodig hebben in onderstaande volgorde:

  1. Je gegevens
  2. Extra vragen
  3. Overzicht
  4. Betaling via iDeal
  5. Bevestiging

Doorloop alle stappen!


Let op: Sommige introducties van studies vinden overlappend plaats met de UIT, controleer dit voordat je je inschrijft voor de UIT.

Wanneer je dit formulier hebt ingevuld en verstuurd, word je automatisch doorgelinkt naar een betaalpagina. Nadat je het inschrijfgeld van €77 hebt betaald, krijg je het entreebewijs via de mail opgestuurd en ben je succesvol ingeschreven voor de UIT 2023! Indien jouw betaling niet binnen een uur ontvangen is, zal jouw inschrijving worden verwijderd. 

Daarnaast is het niet mogelijk om je aanmelding te annuleren of geld terug te vorderen nadat de aanmelding is voltooid, tenzij je je eindexamen niet gehaald hebt, of bent uitgeloot voor je studie. Voor meer informatie: zie ons retourbeleid.

Heb je vragen over jouw inschrijving of de UIT? Klik hier voor FAQ of neem contact met ons op via deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl of (+31) - (0)6 8118 3553